Назад

Нашата история

       Служба по трудова медицина Ирен М се роди като един силен стремеж към усъвършенстване и развитие през далечната 2004 година. Тогава разполагахме с малък екип, само с две бюра, два компютъра, няколко кашона с книги, но и с много натрупан професионален опит – всеки в своята сфера, огромно желание за развитие и нестихващ ентусиазъм. Учехме се в движение, помагахме си, усъвършенствахме знанията и уменията си, сблъскахме се с много казуси и всеки път се стремяхме да намерим най-правилното и професионално решение, открихме много нови хоризонти и така неусетно станахме едно малко сплотено семейство. С течение на времето и благодарение на убеждението ни, че бизнесът е преди всичко отношение и професионализъм, а не формален делови контакт, увеличихме и продължаваме да увеличаваме семейството си с нашите клиенти – старите, които и до днес са наши доверени партньори, международните, които се доверяват изцяло на предложените от нас решения и ни предоставят безценната възможност да обменяме опит с наши колеги навсякъде по света и новите, чието доверие печелим с коректност и уважение.

Повече от 19 години по-късно вече разполагаме с модерна материална база и оборудване, разширен екип от специалисти в почти всички сфери на науката, сертифицирани експерти, но едно нещо запазихме – амбицията за непрекъснато усъвършенстване, нестихващият стремеж да поддържаме и подобряваме качеството на предлаганите от нас услуги, коректността и съпричастността в отношението си с клиентите.

Защото вашето доверие и спокойствие е най-голямото морално удовлетворение, което можем да постигнем!

Какво ни отличава от другите?

   Отношението към клиента – не бихме си позволили да подведем вашето доверие, особетно ако става въпрос за важен казус или проблем!
   Навременно съдействие – имате въпрос и необходимост от съдействие – задайте ги и ние ще отговорим във възможно най-кратък срок. Ако ли пък не сме сигурни в отговора  – ще отправим запитване по надлежния ред към институцията, от която зависи решението и ще ви го предоставим.

   Професионално изпълнение – ние не обичаме да “претупваме” нещата и да работим с шаблони по метода “copy-paste”. Документите, които изработваме и съветите, които предоставяме винаги ще бъдат внимателно подготвяни и предоставяни конкретно за целите и нуждите на вашия бизнес   
   Надежден обработващ на лични данни – фирмата ни е една от първите, които регистрира официално в КЗЛД Длъжностно лице по защита на личните данни (DPO), което осъществява периодично стриктен контрол над всички предприети мерки и извършвани операции по обработване, а при възможност за повишаване на нивото на сигуроност, предприема своевременни действия като същевремнно непрестанно повишава своята квалификация.  
   Отговорен изпълнител – за да бъдем сигури, че наистина предоставяме качествена услуга, нашият екип периодично участва в различни семинари, уебинари и конгреси. 
   Безценен опит – ние сме първата служба по трудова медицина в България, която е правила поетапна оценка на строежа на метрото. Работата ни често е свързана с предоставяне на професионална консултация по големи и мащабни проекти – изграждане на газопреносна система, пътища, изграждане на нова и подобряване на съществуваща ж.п. мрежа, тунелопробиване, проекти в областта на държавната отбрана и много други. 

Какво ще получите, ако ни се доверите?

Комплексни решения за вашия бизнес по здравословни и безопасни условия на труд
       Индивидуален подход, коректно и уважително отношение
Своевременно съдействие и консултация
       Опит в извършването на обучения по здравословни и безопасни условия на труд
Опит при работа с големи корпоративни клиенти с персонал над 2000 човека
       Опит при работа с големи, детайлни и дългосрочни проекти – тунелопробиване, изграждане на пътна/ж.п. мрежа
Съответствие с изискванията на Закона за защита на личните данни и Регламент за защита на личните данни (GDPR)

А ако и вие решите да станете част от нашето семейство от над 1500 корпоративни клиента, ще се радваме да се запознаем и обсъдим параметрите на нашето бъдещо сътрудничество!

Нашите отличия, сертификати и участия

Нашият екип винаги се стреми да се усъвършенства, да получава нови знания, да участва в различни уебинари, семинари, курсове, за да сме сигурни, че сме научили най-добрите практики, които да ви споделим, че сме надградили уменията си и нашите клиенти ще получат най-доброто качество на услуга.