trudova-medicina

 Молим преди да ни посетите на място, позвънете предварително на телефон 0882 801169, за да сте сигурни, че експертите ни нямат планирани посещения по обекти и/или срещи извън офиса и ще имат възможността да Ви отделят необходимото време и внимание! Благодарим Ви!

 

Служба по трудова медицина Ирен Мadres-slujba-po-trudova-medicina
гр. София, бул. "Цариградско шосе" №131
АТМ бизнес център, ет. 7

Email:stm@iren-m.com
телефон: 0882 80 11 69
www.facebook.com/stmiren

как да ни откриете
A+ R A-

Кои сме ние?

Служба по трудова медицина Ирен М се роди като един силен стремеж към усъвършенстване и развитие през далечната 2004 година. Тогава разполагахме с малък екип, само с две бюра, два компютара, няколко кашона с книги, но и с много натрупан професионален опит - всеки в своята сфера, огромно желание за развитие и нестихващ ентусиазъм. Учехме се в движение, помагахме си, усъвършенствахме знанията и уменията си, сблъскахме се с много казуси и всеки път се стремяхме да намерим най-правилното и професионално решение, открихме много нови хоризонти и така неусетно станахме едно малко сплотено семейство. С течение на времето и благодарение на убеждението ни, че бизнесът е преди всичко отношение и професионализъм, а не формален делови контакт, увеличихме и продължаваме да увеличаваме семейството си с нашите клиенти - старите, които и до днес на наши доверени партньори, международните, които се доверяват изцяло на предложените от нас решения и ни предоставят безценната възможност да обменяме опит с наши колеги навсякъде по света и новите, чието доверие печелим с коректност и уважение.

Повече от 15 години по-късно вече разполагаме с модерна материална база и оборудване, разширен екип от специалисти в почти всички сфери на науката, сертифицирани експерти, но едно нещо запазихме - амбицията за непрекъснато усъвършенстване, нестихващият стремеж да поддържаме и подобряваме качеството на предлаганите от нас услуги, коректността и съпричастността в отношението си с клиентите.

Защото вашето доверие и спокойствие е най-голямото морално удовлетворение, което можем да постигнем!

Какво ни отличава от другите?

Отношението към клиента - не бихме си позволили да подведем вашето доверие, особетно ако става въпрос за важен казус или проблем!

Навременно съдействие - имате въпрос и необходимост от съдействие - задайте ги и ние ще отговорим във възможно най-кратък срок. Ако ли пък не сме сигурни в отговора  - ще отправим запитване по надлежния ред към институцията, от която зависи решението и ще ви го предоставим.

Професионално изпълнение - ние не обичаме да "претупваме" нещата и да работим с шаблони по метода "copy-paste". Документите, които изработваме и съветите, които предоставяме винаги ще бъдат внимателно подготвяни и предоставяни конкретно за целите и нуждите на вашия бизнес!

Надежден обработващ на лични данни - фирмата ни е една от първите, които регистрира официално с входящ номер в КЗЛД Длъжностно лице по защита на личните данни (DPO), което осъществява периодично стриктен контрол над всички предприети мерки и извършвани операции по обработване, а при възможност за повишаване на нивото на сигуроност, предприема своевременни действия като същевремнно непрестанно повишава своята квалификация.  

Отговорен изпълнител - за да бъдем сигури, че наистина предоставяме качествена услуга, освен периодичното и непрестанно обучение на членовете на нашия екип, службата по трудова медицина е и редовен член на Сдружението на службите по трудова медицина в България! 

Безценен опит - ние сме първата служба по трудова медицина в България, която е правила поетапна оценка на строежа на метрото. Работата ни често е свързана с предоставяне на професионална консултация по големи и мащабни проекти - изграждане на газопреносна система, пътища, изграждане на нова и подобряване на съществуваща ж.п. мрежа, тунелопробиване, проекти в областта на държавната отбрана и много други. 


Какво ще получите, ако ни се доверите?

Комплексни решения за вашия бизнес по здравословни и безопасни условия на труд

Индивидуален подход, коректно и уважително отношение

Своевременно съдействие и консултация

Опит в извършването на обучения по здравословни и безопасни условия на труд

Опит при работа с големи корпоративни клиенти с персонал над 2000 човека

Опит при работа с големи, детайлни и дългосрочни проекти - тунелопробиване, изграждане на пътна/ж.п. мрежа

Съответствие с изискванията на Закона за защита на личните данни и Регламент за защита на личните данни (GDPR)


А ако и вие решите да станете част от нашето семейство от над 1500 корпоративни клиента, ще се радваме да се запознаем и обсъдим параметрите на нашето бъдещо сътрудничество!

 

Нека заедно защитим Вашите интереси,
екипът на СТМ Ирен М

ВАЖНО

dogovor-trudova-medicina Молим, преди да ни посетите, позвънете предварително на телефон 0882 801169, за да сте сигурни, че експертите ни нямат планирани посещения по обекти и/или срещи извън офиса и ще имат възможността да ви отделят нужното време и внимание.

Посещавайки сайта ни, може да се запознаете и с нашата Политика за поверителност.

Как да ни откриете

гр. София, бул. "Цариградско шосе" №131
АТМ бизнес център, ет. 7

градски транспорт
А 1, 3, 5, 213, 305
метро и 10 мин. пеша

T 0882 80 11 69
Email: stm@iren-m.com
FB www.facebook.com/stmiren

Работно време

  понеделник: 08:30 - 17:00

  вторник: 08:30 - 17:00

  сряда: 08:30 - 17:00

  четвъртък: 08:30 - 17:00

  петък: 08:30 - 17:00

  събота и неделя: почивни дни

X

Внимание!

Съдържанието на този уебсайт не може да бъде копирано!