trudova-medicina

 Молим преди да ни посетите на място, позвънете предварително на телефон 0882 801169, за да сте сигурни, че експертите ни нямат планирани посещения по обекти и/или срещи извън офиса и ще имат възможността да Ви отделят необходимото време и внимание! Благодарим Ви!

 

Служба по трудова медицина Ирен Мadres-slujba-po-trudova-medicina
гр. София, бул. "Цариградско шосе" №131
АТМ бизнес център, ет. 7

Email:stm@iren-m.com
телефон: 0882 80 11 69
www.facebook.com/stmiren

как да ни откриете

Доверете ни се! Нека заедно защитим Вашите интереси!

Вярваме, че нашите клиенти заслужават най-доброто затова сме готови винаги да им предложим експертна помощ от доказани специалисти по здравословни и безопасни условия на труд, сертифицирани по TUV.

 

комплексно обслужване
от служба по трудова медицина
Научете повече за нашите комплексни решения по безопасност и здраве, отговарящи на националните и европейски изисквания и стандарти!
икономични решения
за всеки бизнес
Ние ще ви предложим професионални решения на достъпни цени, съобразени с кризисните условия, настъпили заради COVID-19.
Бланки на документи
COVID-19
Открийте как да организирате дейностите си така, че да се сведе до максималния възможен минимум риска от разпространение на COVID 19!
Важни срокове
извънредно положение
Запознайте се с най-актуалните наредби и изисквания! Следете всички важни срокове за подаване на документи и ограничения!
A+ R A-

 

Научете първи най-актуалните новини!

Искате да бъдете винаги в крак с времето и да получавате актуални новини за нови изисквания, промени в нормативната уредба и друга важна информация, свързана със здравословни и безопасни условия на труд? Доверете се на нашия екип, който освен всичко ще ви предоставя полезни съвети, решения и идеи.

 

Актуални ограничителни мерки - COVID-19
Бъдете винаги информирани какви са актуалните въведени ограничителни мерки в страната.
Забрани, актуални заповеди на МЗ, актуални изисквания - бъдете информирани!
ИА ГИТ ще информира Прокуратурата
при данни за натиск за прекратяване на трудовия договор
ИА ГИТ ще информира Прокуратурата за оказване на натиск за прекратяване на трудовия договор по взаимно съгласие, подписване на заявления за неплатен отпуск и др., или за фалшиви подписи на документи.
Изисквания към ресторантьорите
Чеклист с изисквания и примерни мерки.
Указания към бизнеса
Научете какви са актуалните указания, дадени на бизнеса, във връзка с Covid-19!
Както и как да покриете държавните изисквания!
  • Последно обновена на Сряда, 06 Май 2020 11:18
  • Публикувана на Сряда, 01 Април 2020 20:30

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Какви са задължителните изисквания, на които трябва да отговорите?

Разберете кои са актуалните конкретни противоепидемични мерки и изисквания за отварянето на 6 май 2020г. на обекти за обществено хранене (ресторанти, заведения за бързо обслужване, питейни заведения и кафе сладкарници). Попълнете специално разработения чеклист и вижте какво трябва да изпълните, за да покриете стандартите за работа.

Със Заповед №РД-01-249/03.05.2020г., министърът на здравеопазването Кирил Ананиев допуска посещенията на търговски площи на открито (градини, тераси и др.) на ресторанти, заведения за бързо обслужване, питейни заведения и кафе сладкарници, при спазване на конкретни противоепидемични мерки.

Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ) прие съгласувани с Министерството на здравеопазването Изисквания към бизнес операторите, стопанисващи обекти за обществено хранене (ресторанти, заведения за бързо обслужване, питейни заведения и кафе сладкарници) за прилагане на определени противоепидемични мерки, при които от 6 май, се разрешава да работят с клиенти на откритите си търговски площи (градини, тераси и др.). Бизнес операторите следва да организират дейностите си така, че да се осигури пълно прилагане на задължителните изисквания, разписани в Заповеди № РД 01-249/ 03.05.2020 г. и № РД 01-250/ 05.05.2020 г. на Министъра за здравеопаването.

В допълнение, до отмяната на извънредното положение, работодателите следва да прилагат мерки за превенция на риска от разпространение на COVID-19 в съответствие с вида и характера на дейността им, като осигуряват подходящи условия на труд, в изпълнение на Заповед № РД 01-219/02.04.2020 год. на Министъра на труда и социалната политика.

В настоящата авторска разработка предоставяме възможност на собствениците на ресторанти, заведения за бързо обслужване, питейни заведения и кафе сладкарници да въведат по лесен, структуриран и бърз начин изискванията на министерствата и техните структури.

 Чеклиста е достъпен ТУК!

Може да свалите безплатно и:

Нашите отличия, участия и сертификати

Като компания, чиито основен фокус е предоставяне на качествена, съобразена със стандартите на национално и европейско ниво и надеждна услуга, Служба по трудова медицина Ирен М непрестанно повишава квалификацията на членовете на екипа си в различни области като здравословни и безопасни условия на труд, трудово и осигурително право, а след 25.05.2018г. и допълнителни компетенции относно осигуряване на надеждна защита на личните данни на нашите клиенти и техните служители и работници. В тази връзка представители на дружеството вземат участие в множество конференции и конгреси.

 

image

Конгрес по трудова медицина

7-8.11.2018г.

Екипът ни взе участие в Първия конгрес по трудова медицина и експертиза на работоспособността с международна конференция по проект Епсилон

image

40-та международна конференция

22-26.10.2018

Екипът ни взе участие в 40-та международна конференция на органите по защита на личните данни и неприкосновеността

image

редовен и пълноправен

член на ССТМБ

- Сдружението на службите по трудова медицина в България

Как да ни откриете

 

Какви са нашите предимства?

Вашето доверие е нашата амбиция да поддържаме и подобряваме качеството на предлаганите от нас услуги!
Убедени сме, че главното ни предимство пред конкурентите, е тясното взаимодействие между екипите от сътрудници, които разбират и споделят мисията, целите и ценностите на нашата компания.

 

ВАЖНО

dogovor-trudova-medicina Молим, преди да ни посетите, позвънете предварително на телефон 0882 801169, за да сте сигурни, че експертите ни нямат планирани посещения по обекти и/или срещи извън офиса и ще имат възможността да ви отделят нужното време и внимание.

Посещавайки сайта ни, може да се запознаете и с нашата Политика за поверителност.

Как да ни откриете

гр. София, бул. "Цариградско шосе" №131
АТМ бизнес център, ет. 7

градски транспорт
А 1, 3, 5, 213, 305
метро и 10 мин. пеша

T 0882 80 11 69
Email: stm@iren-m.com
FB www.facebook.com/stmiren

Работно време

  понеделник: 08:30 - 17:00

  вторник: 08:30 - 17:00

  сряда: 08:30 - 17:00

  четвъртък: 08:30 - 17:00

  петък: 08:30 - 17:00

  събота и неделя: почивни дни

X

Внимание!

Съдържанието на този уебсайт не може да бъде копирано!