trudova-medicina

 Молим преди да ни посетите на място, позвънете предварително на телефон 0882 801169, за да сте сигурни, че експертите ни нямат планирани посещения по обекти и/или срещи извън офиса и ще имат възможността да Ви отделят необходимото време и внимание! Благодарим Ви!

 

Служба по трудова медицина Ирен Мadres-slujba-po-trudova-medicina
гр. София, бул. "Цариградско шосе" №131
АТМ бизнес център, ет. 7

Email:stm@iren-m.com
телефон: 0882 80 11 69
www.facebook.com/stmiren

как да ни откриете
A+ R A-

Оценка на риска

Оценката на риска е едно от основните задължения на работодателя, а с нашето съдействие ще получите не просто информация за рисковете, а професионално документиране на риска, отговарящо на изискванията на Инспекция по труда, покриващо националните и европейски норми и включващо идентифициране на опасностите, свързани с работата, работния процес и работната среда с последващо предложение за вземане на решение за ограничаване или премахване на този риск!

Научете повече за оценката на риска от тук.

Обучение по БЗР

обучение по здравословни и безопасни условия на трудИмате необходимост от повишаване на квалификацията, знанията и уменията по безопасност и здраве при работа или сте - отговорник за провеждането на инструктажите, технически ръководител, представител на ГУТ/КУТ, управител? Нашето обучение ще ви предостави цялата информация, от която се нуждаете! И това не е всичко! На завършилите обучението се издава удостоверение, което важи пред Инспекциите по труда, браншовите камари в България, както и за участие в търгове, конкурси и други. 

Научете повече за същността на обученията от тук.

Фирмено досие по ЗБУТ

документи, изисквани от Инспекция по трудаИмате фирма, но не знаете откъде да започнете с изграждането на документацията по здравословни и безопасни условия на труд? Не сте сигурни какви точно документи са необходими при проверка на Инспекция по труда? А може би просто сте перфекционист и искате да разполагате с възможно най-добре оформената документация, облякла в текст най-актуалните изисквания и добри практики в конкретна област? Оставете съдействието за това на нашия екип!

Научете повече за изискванията към фирмената документация по ЗБУТ от тук.

Здравно наблюдение и анализ

договор с трудова медицинаНай-големият актив на едно предприятие е неговият персонал, а в колкото по-здравословни и безопасни условия на труд работи той, толкова по-висока би била удовлетвореността му, а оттам - и ефективността на труд. Ето защо всеки работодател следва да подходи възможно най-отговорно и сериозно към този фактор и да започне с осигуряване на качествено трудово-медицинско обслужване от лицензиран консултант по трудова медицина!

Научете повече за осигуряването на трудово-медицинко обслужване чрез сключване на договор със служба по трудова медицина.

Набор документи COVID-19

Във връзка с епидемиологичната обстановка, работодателите имат задължение да допълнят оценката на риска с оценяване на нововъзникналия риск, в случая от разпространение на коронавируса (2019-nCoV), да разпишат мерки минимизирането му, да предоставят информация на служителите си относно начините за превенция от COVID-19 и конкретните мерки, които са предприети от страна на работодателя, както и още редица конкретни изисквания. Ако все още не сте започнаи разработването и внедряването на мерките и/или просто не знаете какво се изисква от вас и откъде да започнете - доверете се на професионалистите и на нашия пакет мерки "COVID-19"!

Научете повече за набора от документи и мерки "COVID-19" от тук.

Консултация и съдействие

трудова медицинаСъгласно нормативните изисквания към службите по трудова медицина, ние осъществяваме консултативна, обслужваща и разработваща дейност като подпомагаме работодателя при организиране и изпълнение на задълженията му във връзка с осигуряването на здравословни и безопасни условия на труд (ЗБУТ) и укрепване здравето и работоспособността на работещите чрез утвърждаване на превантивните подходи за осигуряване ЗБУТ и въвеждане на принципа за постоянно подобряване на управлението на дейностите по здраве и безопасност при работа. 

Научете повече за нашите експертни услуги тук.

Комплексно обслужване

комплексно обслужване от служба по трудова медицинаХаресали сте нашите предложения и услуги, представяни поеденично? Защо не заявите комплесно решение за вашия бизнес и не оставите нашият екип да се погрижи за всичко - от трудово-медицинското обслужване, през оценката на професионалните рискове до изготвянето на пълното фирмено досие по здравословни и безопасни условия на труд във фирмата? Заявете своето желание за предоставяне на оферта за комплексно обслужване от служба по трудова медицина, а ние ще ви подарим няколко БЕЗПЛАТНИ услуги към пакета!

Научете повече за комплексното обслужване от нашата служба по трудова медицина от тук.

ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА

Искате ли да се възползвате от нашите професионални услуги и да предоставите възможността на вашите работници и служители да получат качествено трудово-медицинско обслужване? Тогава ни изпратете запитване, използвайки формата по-долу!

Моля, въведете вида на обекта - офис, производствена сграда и т.н., както и техният брой ако се водят на различни административни адреси.
Моля, посочете дали предпочитате да заявите отделни услуги или комплексно обсружване.

ВАЖНО

dogovor-trudova-medicina Молим, преди да ни посетите, позвънете предварително на телефон 0882 801169, за да сте сигурни, че експертите ни нямат планирани посещения по обекти и/или срещи извън офиса и ще имат възможността да ви отделят нужното време и внимание.

Посещавайки сайта ни, може да се запознаете и с нашата Политика за поверителност.

Как да ни откриете

гр. София, бул. "Цариградско шосе" №131
АТМ бизнес център, ет. 7

градски транспорт
А 1, 3, 5, 213, 305
метро и 10 мин. пеша

T 0882 80 11 69
Email: stm@iren-m.com
FB www.facebook.com/stmiren

Работно време

  понеделник: 08:30 - 17:00

  вторник: 08:30 - 17:00

  сряда: 08:30 - 17:00

  четвъртък: 08:30 - 17:00

  петък: 08:30 - 17:00

  събота и неделя: почивни дни

X

Внимание!

Съдържанието на този уебсайт не може да бъде копирано!